9,3
550 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

550 beoordelingen

Filter

Vakkundig, goede service en prima informatie

Dhr. W. Puyt (Heiloo)
21-06-2019

Het hele traject van het maken van een afspraak tot de uiteindelijke servicebeurt straalde klantvriendelijkheid, professionaliteit en gevoel voor details uit. Ik heb na afloop een meer dan tevreden gevoel overgehouden aan mijn bezoek aan garage De Bruijn Blokker BV in Heiloo. Zeer aanbevelenswaardig.

Aad Peekel (Heerhugowaard)
07-06-2019

Ik kom er al jaren en heb nooit klachten gehad. Men is zeer hulpvaardig en geeft een goede service.

C. B. van Beest (Schagen)
31-05-2019

Geen enkele klacht

A.Kaashoek (Heiloo)
27-05-2019

Zeer fijne garage.en rijd weer met vertrouwen in auto rond

AnjaBlom (Alkmaar)
10-05-2019

Iedereen bij de Bruijn - Blokker is behulpzaam en vriendelijk. Ik rij niet heel veel en kom daarom maar een keer per jaar bij de garage ; toch kennen ze mij er. Ik krijg er extra tips en adviezen; aandacht is persoonlijk en dus op maat. Altijd een handje bij het op en afzetten van mijn fiets. Banden chequen? 'ach, rij maar even langs ' . In de ruim tien jaar dat ik er kom nog nooit een klacht gehad. Het is míjn topdealer!

Bernie (Alkmaar)
10-05-2019

vakkundig en vriendelijk personeel

dhr d dingerdis (heiloo)
10-05-2019

Ik ben zeer tevreden

Monincx (Epe)
08-05-2019

Betrouwbaar en service gericht

Dick snel (Heiloo)
03-05-2019

Bij De Bruijn Blokker ben je Meneer..... of Mevrouw..... en geen nummer.Je voelt je welkom en de service is Top.Ga zo door!!

Petra Dingerdis (Heiloo)
24-04-2019

Afspraken worden nagekomen. Prettige sfeer. Jammer dat de occasion-prijzen stevig zijn.

Hans Tegelaar (Bergen NH)
24-04-2019

Vriendelijk familiebedrijf met heel aardig en professioneel personeel.

Cate O'Donnell
18-04-2019

De contacten verlopen heel plezierig en de service correct en altijd snel en volledig van wat je van een garage verwacht.

Cees Castricum (Limmen)
10-04-2019

De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk en zeer kundig in hun vak.

Aad Zasburg (Alkmaar)
10-04-2019

Wordt bij Bruijn Blokker zowel door de eigenaar als door de monteur(s) prima geholpen.

Simon de Groot (Egmond aan Zee)
10-04-2019

Goede service zeer klantvriendelijk...en heerlijke koffie.

Dhr. Blokker (Broek op Langedijk)
10-04-2019

De werknemers zijn kundig, vriendelijk, attent en mijn auto is keurig uitgezogen. Ook een belletje gekregen dat mijn auto klaar was. Prima service.

Herman Kaandorp (Heiloo)
10-04-2019

Klantvriendelijk bedrijf, goede service én een lokaal bedrijf.

Teun (Heiloo)
09-04-2019

Een goede betrouwbare garage, vriendelijk personeel met bereidwilligheid om te luisteren. Afspraken worden nagekomen. Netjes schoongemaakte werkplaats.

Dhr. W. van Amerongen (Egmond aan Zee)
09-04-2019

Vlotte service en altijd klaar op de afgesproken tijd.

Tom van Diepen (Heiloo)
14-02-2019

Vriendelijke en service gerichte medewerkers. Klaar terwijl u wacht

Dhr. Van Tol
01-02-2019

Alles goed afgehandeld en brengen en halen correct

Mevr schouten
18-01-2019

Geen poespas goed personeel en snelle service

Ruud Beumer (Wormer)
16-01-2019

Lokale dealer, met persoonlijke aandacht.

Mark Ten Bruggencate
09-01-2019

Deskundig, eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk bedrijf. Werk plaats is schoon en netjes. Toppers!

Anne Dillon (Egmond)
09-01-2019

Deze Toyota dealer (het voltallige team) is zeer klantvriendelijk,betrouwbaar en professioneel. Ben reeds 15 jaar klant en heb in die 15 jaar niet een keer een klacht gehad.

J.Lammeree
04-01-2019

Goede prima ontvangst en goed werk geleverd

J.g.de laat (Heemskerk)
04-01-2019

Bijzonder vriendelijke vakmensen waar service nog hoog in het vaandel staat.

Winfried Geurts (Haarlem)
04-01-2019

Ik ben zeer vriendelijk en voorkomend behandeld en te woord gestaan.

Mw Ansems (Heiloo)
04-01-2019

Ik heb al 65 jaar een personenauto en heb nog nooit zo'n goede garage gehad. Dit bedrijf blijft zelfs achter zijn klant staan wanneer deze een conflict met de importeur heeft over een mankement (dat volgens deze garagist niet mag voorkomen) en dat de importeur onredelijk afhandelt.

Ir. Simon van Steen (Heiloo)
04-01-2019