9,3
549 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

549 beoordelingen

Filter

Wim
07-05-2022

ouderwetse service conform afspraak en als langdurige klant behandeld

Hans Tegelaar
21-04-2022

goede service tevreden met service vriendelijk personeel

Toyota eigenaar
08-04-2022

Service en persoonlijke belangstelling In de afgelopen ruim 15 jaar heb ik de service van deze garage als heel positief aanvaarden. Ik stel het ook op prijs dat men mijn naam kent -- ook als ik zonder afspraak binnen kom lopen. Toen het door de ziekte van mijn man moeilijk naar de garage kon komen was er begrip. Mij werd aangeboden de auto naar mijn huis te brengen.

Toyota eigenaar
27-01-2022

thuisbrengservice was zeer prettig Door extra service ben ik heel blij met deze kleine garage. Het enige nadeel wat ik tot nu toe zie is de locatie aan een drukke straatweg en beperkte parkeergelegenheid.

Tim
31-12-2021

Goede service Tevreden

Toyota eigenaar
17-12-2021

Deskundig en betrouwbaar Al jaren lang ervaar ik Toyota de Bruin-Blokker als een zeer fijne garage. Onderhoud en de spaarzame klachten die mijn Auris heeft worden altijd correct en tijdig opgelost. Prettige eigenaar en monteurs leveren samen een prima service. Overigens ook voor een niet-Toyota’s want onze Fiat 500 is ook bij deze garage in onderhoud.

T.J. Bloemendal
02-12-2021

Een fijne garage, goed personeel en kwaliteit voor uw auto! Als klant word je persoonlijk benaderd. De klant wordt herkend, vriendelijk begroet en goed op de hoogte gehouden. Dit is een fijne garage, waar je niet wordt belazerd / afgezet (ook niet als vrouw...). Je auto is bij deze garage in goede handen! Dank daarvoor!

A.H. Meijer
05-11-2021

Altijd weer vriendelijk, meedenkend, duidelijke afspraken en goede service.

J.W. Wich
15-09-2021

Eigenlijk niet Als iedereen hoort hoe goed het daar is, wordt het veel te druk, dus je mag het weten maar niet verder vertellen.

Mooi He
15-09-2021

Tevreden klant Ik ben al jaren een tevreden klant. De eigenaars zijn aardig, de koffie smaakt goed en meestal kan ik wachten totdat het euvel is verholpen.

Toyota eigenaar
20-08-2021

Goede service en informatie Klantgerichte opstelling, goede en volledige informatie, prettige samenwerking. Ga zo door!

B. L
17-08-2021

Al jaren kom ik bij deze garage tot volle tevredenheid, én het is op fiets- en loopafstand.

Lenneke Bekema (Heiloo)
20-07-2021

Altijd vriendelijk en meedenkend. Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Hennie Dammen (Purmerend )
09-07-2021

Zeer klantvriendelijk en correct.

C.J.Otte
23-06-2021

Zeer kundig, vriendelijk, klantgericht en geven service. Bijvoorbeeld gratis auto uitgezogen, er staat een leenfiets klaar en er wordt gebeld als de auto weer gereed is.

C Sengers (Alkmaar)
21-06-2021

De service is bijzonder goed en de werkzaamheden zijn uitstekend verricht.

Dhr. H. Schuuring (Heiloo)
21-06-2021

Prima service en goede bediening.

Hbkreuger (Heiloo)
11-06-2021

Klantvriendelijk en zeer persoonlijk. Snel terecht!

F.A.J
27-05-2021

De medewerkers bij de dealer zijn stuk voor stuk vriendelijk, hulpvaardig én kundig.

Bernie (Alkmaar)
14-05-2021

Voor het kopen en onderhouden van mijn auto(s) kom ik al meer dan 20 jaar bij de dealer. Dat zegt genoeg.

Simon de Groot (Egmond aan Zee)
14-05-2021

Al kom je, zonder afspraak, onverwacht met een probleem wordt dit , indien mogelijk, onmiddellijk opgelost.

laura zwart
05-05-2021

Zeer klantvriendelijk en transparant!

AnneMarie Hollenberg (Akersloot)
23-04-2021

Zeer betrouwbaar, goede service, vriendelijk personeel en behulpzaam. Ik kom er graag.

Mevr. Schumann (Egmond )
22-04-2021

Bij de Bruin Blokker word ik altijd prima geholpen. Bij extra werkzaamheden word ik voortijdig geïnformeerd. Altijd in voor een praatje en erg klantvriendelijk.

Ruud Dingerdis (Heiloo)
21-04-2021

Ik ben tevreden over hun werk, heb het idee dat ze goed werk leveren en laat mijn auto met een gerust gevoel bij hen achter.

A.Oudhoff (Heiloo)
16-04-2021

Het is een zeer prettige en betrouwbare zaak met veel vakkennis!

Fam .Meijer Lucas (Castricum)
14-04-2021

Ik ben al jaren klant bij de Bruijn-Blokker en al die tijd erg tevreden over de geleverde service en kwaliteit.

E. Zwager (Heemskerk)
14-04-2021

Vriendelijk en voor zo ver ik kan beoordelen deskundig personeel.

Jack Groot (Heiloo)
14-04-2021

Al jaren onze auto’s bij de Bruyn Blokker gekocht en tot volle tevredenheid in onderhoud. Service is prima, er wordt meegedacht.

Mevr. Geugies (Gemeente Bergen)
14-04-2021