9,3
474 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

474 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Uitstekende service en oplossing gericht denken.

Wim Lambers
26-06-2020

Prettig om je auto aan hun handen toe te vertrouwen.

D kinebanian (Alkmaar)
26-06-2020

Ik word altijd snel en correct geholpen. De werkzaamheden die afgesproken zijn worden prima uitgevoerd.

John d'Hanis (Heiloo)
26-06-2020

De auto is prima gerepareerd en zonder extra's aan € dan afgesproken.

Hans Beentjes (Heiloo)
17-06-2020

Een prima garage.

I.Meents (Heiloo)
03-06-2020

Het zijn vriendelijk mensen.

van Opstal (Egmondaanzee)
28-05-2020

Als altijd ben ik weer zeer tevreden over de vriendelijke, snelle en correcte service bij De Bruijn- Blokker. Supermooie leenfiets dit keer. Het blijft een Toyota; ook dit keer geen onverwachte onkosten.

Bernie (Alkmaar)
21-05-2020

Klantvriendelijke garage. Heldere uitleg. Snelle reparatie.

M. Motta
21-05-2020

Prima garage waar eigenaar en medewerkers de klanten persoonlijk ook kennen en waar ik nu alweer 20 jaar kom, zowel voor aankoop als voor onderhoud.

Simon de Groot (Egmond aan Zee)
21-05-2020

Goede vakbekwame mensen.

E van dijk (Heiloo)
21-05-2020

Top garage en vriendelijk en vakkundig personeel en keurig nakomen van afspraken.

D.Oudshoorn (Heiloo)
15-05-2020

Bereikbaar, snel, professioneel en een persoonlijke aanpak. Denken mee met mij als klant.

R. Vlaar (Heiloo)
15-05-2020

Goede service, vriendelijk behandeld, snel gewerkt.

Pgm van hove (Heiloo)
14-05-2020

Hele prettige garage. Staan altijd voor je klaar.

A. Kaashoek (Heiloo)
11-05-2020

Zeer tevreden met iedereen daar, goede ervaring altijd breid om te helpen en probleem oplossen als ze er zijn. iedereen is daar heel aardig en behulpzaam.

Salh (Alkmaar)
07-05-2020

Altijd klantvriendelijk en prima service.

Ronald van Ouwel (Heiloo)
29-04-2020

Bij de Bruijn Blokker B.V werkt een deskundig team. Vragen worden serieus beantwoord. De ontvangst is altijd prettig.

Will Sengers (Heiloo)
28-04-2020

Reparatie word prima gedaan, altijd even gebeld als het duurder wordt.Vriendelijke mensen.

Mevr.van Vliet
17-04-2020

Zakelijk en klantvriendelijk.

Dick van te Boveneind (Heiloo)
26-03-2020

Prima garage met zeer goede service.

Harm Tegel (Alkmaar)
26-03-2020

Klantenservice was super goed, uitleg was perfect, alles in overleg gedaan, zeer snelle hulp met een gratis advies en een héérlijk kop koffie. Ook werd ik daarna nog benaderd of alles naar wens is verlopen. "JA, SUPER ". Deze garage heeft mijn volledige vertrouwen. Bedankt voor de snelle hulp en geweldig service.

Angelika Möller (Groningen )
23-03-2020

De staf is altijd bereid om mij (80 jaar) met raad en daad bij te staan. Bij de laatste beurt werd de auto zelfs thuis gebracht omdat het voor mij moeilijk is om (lopend) naar de garage te komen. Ik ben heel dankbaar voor de service die ik krijg als ik ergens problemen mee heb, zoals een bank die niet "plat" wil of een knopje waar ik moeite mee heb. Ik wens het team van De Bruijn Blokker veel succes toe :-)

Mevrouw A.A. de Bruijn-van Thiel Beerghuijs (Heiloo)
19-03-2020

Ik word altijd goed geholpen. Ze proberen tot een betaalbare oplossing te komen als er iets aan de auto mankeert. Ook fijn dat er altijd een gratis leenauto klaarstaat.

Sylvia Ham
19-03-2020

Snelle en prettige service. Garage is laagdrempelig. Eigenaar denkt mee, denkt oplossingsgericht en heeft respect voor de klant. Wat hij zegt, komt hij na. Dat is een verademing.

Jos en Lineke de Goede (Limmen)
13-03-2020

Persoonlijke aandacht en vriendelijk personeel. Uitstekende service, we kunnen altijd terecht als we een probleem hebben, wat overigens niet vaak voorkomt bij onze Toyota,'s. Ik krijg altijd een leenauto mee, ze wachten ook altijd op mij al kom ik soms tegen of na sluitingstijd mijn auto ophalen.

Jorge en Anja (Alkmaar)
05-03-2020

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Tom van Diepen (Heiloo)
12-02-2020

Ik zou de Bruin - Blokker te allen tijden aan mijn vrienden en familie aanprijzen vanwege hun vriendelijkheid, vlotte en correcte service.

Dhr. K.J.A.Pettit (Egmond aan zee)
07-02-2020

als alles gaat zoals afgesproken is je auto in goede handen bij B+B in Heiloo!!

J.Heijn (Limmen)
22-01-2020

Dealer dichtbij. Vriendelijk deskundige behandeling. Na onderhoud is de auto keurig schoongemaakt

Mark Ten Bruggencate (Heiloo)
21-01-2020

Zoals reeds vermeld, dealer is professioneel,klant vriendelijk,komt zeer betrouwbaar over,dit geldt ook voor het personeel dat er werkt.

J.lammeree
15-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.