9,3
530 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

530 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

De medewerkers bij de dealer zijn stuk voor stuk vriendelijk, hulpvaardig én kundig.

Bernie (Alkmaar)
14-05-2021

Voor het kopen en onderhouden van mijn auto(s) kom ik al meer dan 20 jaar bij de dealer. Dat zegt genoeg.

Simon de Groot (Egmond aan Zee)
14-05-2021

Al kom je, zonder afspraak, onverwacht met een probleem wordt dit , indien mogelijk, onmiddellijk opgelost.

laura zwart
05-05-2021

Zeer klantvriendelijk en transparant!

AnneMarie Hollenberg (Akersloot)
23-04-2021

Zeer betrouwbaar, goede service, vriendelijk personeel en behulpzaam. Ik kom er graag.

Mevr. Schumann (Egmond )
22-04-2021

Bij de Bruin Blokker word ik altijd prima geholpen. Bij extra werkzaamheden word ik voortijdig geïnformeerd. Altijd in voor een praatje en erg klantvriendelijk.

Ruud Dingerdis (Heiloo)
21-04-2021

Ik ben tevreden over hun werk, heb het idee dat ze goed werk leveren en laat mijn auto met een gerust gevoel bij hen achter.

A.Oudhoff (Heiloo)
16-04-2021

Het is een zeer prettige en betrouwbare zaak met veel vakkennis!

Fam .Meijer Lucas (Castricum)
14-04-2021

Ik ben al jaren klant bij de Bruijn-Blokker en al die tijd erg tevreden over de geleverde service en kwaliteit.

E. Zwager (Heemskerk)
14-04-2021

Vriendelijk en voor zo ver ik kan beoordelen deskundig personeel.

Jack Groot (Heiloo)
14-04-2021

Al jaren onze auto’s bij de Bruyn Blokker gekocht en tot volle tevredenheid in onderhoud. Service is prima, er wordt meegedacht.

Mevr. Geugies (Gemeente Bergen)
14-04-2021

Betrouwbaar, vriendelijk en bekwame monteurs.

dhr a dingerdis (heiloo)
14-04-2021

Betrouwbare en correcte service.

Hans Tegelaar (Bergen NH)
07-04-2021

Weer prima geholpen, auto kan er weer een jaar tegen.

Martien Blaauboer (Heiloo)
01-04-2021

Prima garage. Goede service en je wordt goed te woord gestaan.

E. Mooij (Heiloo)
01-04-2021

Hele goede service en altijd duidelijk en eerlijk over de gebreken/kostenopgave.

J. Spaansen (Beverwijk)
01-04-2021

De behandeling is prima en men geeft vooral goede voorlichting.

Aad Zasburg (Alkmaar )
24-03-2021

Ik ben uiterst tevreden over de garage. Zowel in de bejegening als in de vakkundigheid.

Jack de Geus (Heiloo)
24-03-2021

Een echt familiebedrijf. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Geen praatjes maar daden!

S. Hammingh
22-03-2021

Dit is een recht door zee garage met zeer goede monteurs die op een professionele wijze de auto’s van hun klanten bedienen. Precies wat ik belangrijk vind!

Ronald Jansen (Limmen)
05-03-2021

Probleemloze prettige afhandeling.

M van Raaij
05-03-2021

Vanwege de prima ontvangst, snelle afwikkeling, prima leenauto, het telefoontje vlak nadat de auto klaar was en de nette, snelle afhandeling na de beurt. Deze kleine, gemoedelijke garage past precies bij wat ik prettig vind en wat ik verwacht van een garage. De hele afhandeling past precies bij mij. Ik laat mijn volgende beurt weer bij deze garage uitvoeren.

I. Dekker (Zoetermeer)
11-02-2021

Correcte, persoonlijke behandeling. Klein bedrijf waar de klant nog klant mag zijn en niet op onnodige kosten gejaagd wordt, wel goed advies gegeven wordt.

J.M.G.R.SLEE (Alkmaar)
11-02-2021

Altijd goede en snelle service zonder problemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een prima garage!

Caroline Oostveen (Heiloo)
11-02-2021

Ik ben al 30 jaar lang tot volle tevredenheid klant bij deze garage.

H.G.I. Helsloot
29-01-2021

Goede service en contact.

J.A. Houtman (Alkmaar)
21-01-2021

Betrouwbaar & uitstekende service.

Dhr H Sportel (Heiloo)
14-01-2021

Klantvriendelijk en deskundig.

Mark Ten Bruggencate (Heiloo )
14-01-2021

Al jaren ben ik zeer tevreden over hun service en kwaliteit van werk.

Adriaan Dorenbos (Heiloo)
04-01-2021

Correcte behandeling, zowel receptie als de monteurs, uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden volgens afspraak, mondelinge kostenopgave en de faktuur zijn gelijkluidend. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Dhr. C.Stammes (Heiloo)
04-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.