Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

449 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Tom van Diepen (Heiloo)
12-02-2020

Ik zou de Bruin - Blokker te allen tijden aan mijn vrienden en familie aanprijzen vanwege hun vriendelijkheid, vlotte en correcte service.

Dhr. K.J.A.Pettit (Egmond aan zee)
07-02-2020

als alles gaat zoals afgesproken is je auto in goede handen bij B+B in Heiloo!!

J.Heijn (Limmen)
22-01-2020

Dealer dichtbij. Vriendelijk deskundige behandeling. Na onderhoud is de auto keurig schoongemaakt

Mark Ten Bruggencate (Heiloo)
21-01-2020

Zoals reeds vermeld, dealer is professioneel,klant vriendelijk,komt zeer betrouwbaar over,dit geldt ook voor het personeel dat er werkt.

J.lammeree
15-01-2020

weinig/geen toeschietelijk om factuurproblemen op te lossen. Ben weggegaan na betaling onder protest en kom daar absoluut niet meer terug.

alef starreveld (alkmaar)
08-01-2020

Goede service. Vriendelijke en een goede prijs. Snel geholpen

Mw van Kampen (Heiloo)
08-01-2020

Kundig en vriendelijk bedrijf;goede kwaliteit werk;houden zich aan afspraken;staan klaar bij plotselinge problemen;korte lijnen, direct contact met monteur.

Marina Swier-Schenk (Egmond aan Zee)
08-01-2020

We gaan in het nieuwe jaar zien hoe het gaat als we onze Toyota in onderhoud doen.

Stan leijen (Uitgeest)
02-01-2020

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen. Ook bij mijn verzoek om de bandenspanning te meten wat ik geregeld doe en men dan altijd tijd voor mij vrij maakt.

Mw L.J.M. Ansems (Heiloo)
30-12-2019

Zeer prettige garage waar klantvriendelijkheid en servies voorop staan.

Ruud en Petra Dingerdis (Heiloo)
18-12-2019

Een garage waar de klant het gevoel heeft ook klant te zijn. Kundig en zeer vriendelijk personeel.

Dhr. Slooves (Castricum )
11-12-2019

Prettig binnenkomen en altijd vriendelijke mensen.

Henk Scholten (Heiloo)
11-12-2019

veel vertrouwen

j.a.w/zewald (castricum)
11-12-2019

Goede kwaliteit en zeer klantvriendelijk.

J. Burgers (Alkmaar)
11-12-2019

Het is een topgarage met deskundige en zeer vriendelijke medewerkers. Altijd bereid je te helpen. Een kleinschalig familiebedrijf met oog voor de klant. Er staat op verzoek altijd een leenauto voor je klaar. Meer kun je als klant niet wensen! En dat alles voor een zeer redelijke prijs!

Frans Bouwens (Castricum)
11-12-2019

Goed en betrouwbaar bedrijf. Medewerkers met passie voor het werk en klant. Bij deze laatste beurt stond de teller van de Toyota Prius precies op 100.000 km. Ik vertelde dat de medewerker maar ook dat ik mijn telefoon vergeten was om er een foto van te maken. Bij het wegrijden na onderhoud lag er een geprinte foto in de auto gemaakt door de monteur. Wat attent van deze monteur !!!

Jan Pieter Hartog (Heiloo)
11-12-2019

Goede betrouwbare garages

Wim Lambers
04-12-2019

Zie eerdere toelichting

Elly koekenbier (Bergen)
04-12-2019

Uitstekende service,vriendelijk,komen afspraken na en vakkundig

Bert Schoenmakers (Heiloo)
04-12-2019

Correcte behandeling, prima afhandeling. Geen klachten, alleen lof.

R.Koster (Heiloo)
04-12-2019

Zeer vriendelijk en deskundig personeel!

Annelies Hellingman
04-12-2019

alles wordt gedaan om mij (de klant) tevreden te houden.

Jaap Cornelisse (Duiven Gelderland)
04-12-2019

Denkt mee en komt de afspraken na.

J Buijs (Westzaan)
27-11-2019

Deskundige klantvriendelijke behandeling.

Peter Kaandorp (Heiloo)
19-11-2019

Vriendelijke mensen, die mij altijd goed helpen.

Francine (Wormer)
07-11-2019

Ik ben zeer tevreden over de mensen, de werkplaats, en de service. Al jaren, ook in nood werd ik goed geholpen, ben na verhuizing ook bij Blokker gebleven.

Hennie Spruit (Castricum)
07-11-2019

Betrouwbaar!

Familie Kolder
05-11-2019

Een klantvriendelijke houding gepaard aan hun vakkundigheid.

dhr. ed van wijk (Alkmaar)
05-11-2019

Tevredenheid

Ton
23-10-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.