9,3
518 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

518 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Betrouwbare en correcte service.

Hans Tegelaar (Bergen NH)
07-04-2021

Weer prima geholpen, auto kan er weer een jaar tegen.

Martien Blaauboer (Heiloo)
01-04-2021

Prima garage. Goede service en je wordt goed te woord gestaan.

E. Mooij (Heiloo)
01-04-2021

Hele goede service en altijd duidelijk en eerlijk over de gebreken/kostenopgave.

J. Spaansen (Beverwijk)
01-04-2021

De behandeling is prima en men geeft vooral goede voorlichting.

Aad Zasburg (Alkmaar )
24-03-2021

Ik ben uiterst tevreden over de garage. Zowel in de bejegening als in de vakkundigheid.

Jack de Geus (Heiloo)
24-03-2021

Een echt familiebedrijf. Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen. Geen praatjes maar daden!

S. Hammingh
22-03-2021

Dit is een recht door zee garage met zeer goede monteurs die op een professionele wijze de auto’s van hun klanten bedienen. Precies wat ik belangrijk vind!

Ronald Jansen (Limmen)
05-03-2021

Probleemloze prettige afhandeling.

M van Raaij
05-03-2021

Vanwege de prima ontvangst, snelle afwikkeling, prima leenauto, het telefoontje vlak nadat de auto klaar was en de nette, snelle afhandeling na de beurt. Deze kleine, gemoedelijke garage past precies bij wat ik prettig vind en wat ik verwacht van een garage. De hele afhandeling past precies bij mij. Ik laat mijn volgende beurt weer bij deze garage uitvoeren.

I. Dekker (Zoetermeer)
11-02-2021

Correcte, persoonlijke behandeling. Klein bedrijf waar de klant nog klant mag zijn en niet op onnodige kosten gejaagd wordt, wel goed advies gegeven wordt.

J.M.G.R.SLEE (Alkmaar)
11-02-2021

Altijd goede en snelle service zonder problemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een prima garage!

Caroline Oostveen (Heiloo)
11-02-2021

Ik ben al 30 jaar lang tot volle tevredenheid klant bij deze garage.

H.G.I. Helsloot
29-01-2021

Goede service en contact.

J.A. Houtman (Alkmaar)
21-01-2021

Betrouwbaar & uitstekende service.

Dhr H Sportel (Heiloo)
14-01-2021

Klantvriendelijk en deskundig.

Mark Ten Bruggencate (Heiloo )
14-01-2021

Al jaren ben ik zeer tevreden over hun service en kwaliteit van werk.

Adriaan Dorenbos (Heiloo)
04-01-2021

Correcte behandeling, zowel receptie als de monteurs, uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden volgens afspraak, mondelinge kostenopgave en de faktuur zijn gelijkluidend. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Dhr. C.Stammes (Heiloo)
04-01-2021

Prima service en prettige sfeer.

F.tambach (Heiloo)
28-12-2020

Bedankt voor de reparaties aan onze auto. Wij zijn Prima geholpen!

Hans Beentjes (Heiloo)
16-12-2020

Een fijn bedrijf met prima service.

P. Postma
10-12-2020

Prima geholpen met vragen.

Dhr.J. Holsboer (Alkmaar)
10-12-2020

Vriendelijk, adequaat en service gericht.

Elly Koekenbier (Bergen)
03-12-2020

Ik ervaar de firma De Bruijn Blokker als een bedrijf met kennis van zaken en hart voor de clientèle.

Mevrouw A.A. de Bruijn-van Thiel Berghuijs (Heiloo)
03-12-2020

Betrouwbare garage met een goede service en vakkundig personeel.

Ruud Beumer (Wormer)
01-12-2020

Vriendelijkheid, vakmanschap, goede toegankelijkheid. Nooit spijt gehad van de keuze voor deze garage en Toyota.

Luud Baas (Heiloo)
19-11-2020

Denken en doen zeer klantgericht, open, snel en degelijk.

Jan Vijzelaar (Heiloo)
26-10-2020

Je kunt er altijd terecht en wordt adequaat geholpen.

Harm Tegel (Alkmaar)
22-10-2020

Prettige ontvangst en goede service.

Mevr.Groot (Alkmaar)
22-10-2020

De Bruin Blokker is een betrouwbaar bedrijf, dat werkt met vakbekwame, vriendelijke mensen, die in elke situatie met je mee denken.

Tijmen Siegman (Heiloo)
19-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.