9,3
556 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

556 beoordelingen

Filter

Vriendelijk, adequaat en service gericht.

Elly Koekenbier (Bergen)
03-12-2020

Ik ervaar de firma De Bruijn Blokker als een bedrijf met kennis van zaken en hart voor de clientèle.

Mevrouw A.A. de Bruijn-van Thiel Berghuijs (Heiloo)
03-12-2020

Betrouwbare garage met een goede service en vakkundig personeel.

Ruud Beumer (Wormer)
01-12-2020

Vriendelijkheid, vakmanschap, goede toegankelijkheid. Nooit spijt gehad van de keuze voor deze garage en Toyota.

Luud Baas (Heiloo)
19-11-2020

Denken en doen zeer klantgericht, open, snel en degelijk.

Jan Vijzelaar (Heiloo)
26-10-2020

Je kunt er altijd terecht en wordt adequaat geholpen.

Harm Tegel (Alkmaar)
22-10-2020

Prettige ontvangst en goede service.

Mevr.Groot (Alkmaar)
22-10-2020

De Bruin Blokker is een betrouwbaar bedrijf, dat werkt met vakbekwame, vriendelijke mensen, die in elke situatie met je mee denken.

Tijmen Siegman (Heiloo)
19-10-2020

Werkzaamheden worden correct uitgevoerd en ik heb vertrouwen in de garage.

Ton Lodewijks (Alkmaar)
15-10-2020

Goede service, professionele en vriendelijke mensen, je voelt je echt klant.

M. Goudriaan
15-10-2020

Een relatief kleine garage, maar mede daardoor zeer persoonlijk en zeer betrouwbaar. Al jaren accuraat en snel geholpen.

Rozendal (Alkmaar)
25-09-2020

Je kunt altijd terecht te pas en te onpas. De mensen van het bedrijf zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Dit wordt erg door mij gewaardeerd.

H.J.van der schilden (Egmond aan Zee.)
25-09-2020

Ik ben een tevreden klant! Goede service, vakkundig en vriendelijk personeel.

Mieke Liefting (Heiloo)
07-09-2020

Het is de eerste keer dat ik mijn auto hier heen bracht, voor APK en service plus een reparatie, en dat is redelijk goed bevallen.

Frans Kerssens (Akersloot)
28-08-2020

Mijn volste vertrouwen krijgt deze dealer!!

H.H.G. Pieters
21-08-2020

Altijd zeer goede service. Vriendelijk, eerlijk, correct en snel geholpen. Fantastische garage!

Mevr. C. Vlotman (Alkmaar)
14-08-2020

Goede, snelle, betrouwbare, vriendelijke en bovenal betaalbare service :)

Lisa (Alkmaar)
14-08-2020

Snel en deskundige toelichting. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.

K.J.A.Pettit (Egmond aan zee)
13-08-2020

Prima bedrijf, goede service, persoonlijke aandacht voor de klant, behulpzaam, meedenkend, vervangend vervoer (fiets/auto).

Dhr M.J. Dölle (Alkmaar)
06-08-2020

Correct, capabel en klantvriendelijk.

J.C. Rijnsburger (Limmen)
05-08-2020

Al jaren ben ik een zeer tevreden klant. de servicegerichtheid is groot en ook op persoonlijk vlak zijn de contacten goed. als er iets is zal het team zijn best doen een probleem(pje) zo snel mogelijk te verhelpen.

H.M. Bekema (Heiloo)
04-08-2020

Eerlijke en betrouwbare voorlichting.

peter greven (wormerveer)
03-08-2020

Uitstekende service en oplossing gericht denken.

Wim Lambers
26-06-2020

Prettig om je auto aan hun handen toe te vertrouwen.

D kinebanian (Alkmaar)
26-06-2020

Ik word altijd snel en correct geholpen. De werkzaamheden die afgesproken zijn worden prima uitgevoerd.

John d'Hanis (Heiloo)
26-06-2020

De auto is prima gerepareerd en zonder extra's aan € dan afgesproken.

Hans Beentjes (Heiloo)
17-06-2020

Een prima garage.

I.Meents (Heiloo)
03-06-2020

Het zijn vriendelijk mensen.

van Opstal (Egmondaanzee)
28-05-2020

Als altijd ben ik weer zeer tevreden over de vriendelijke, snelle en correcte service bij De Bruijn- Blokker. Supermooie leenfiets dit keer. Het blijft een Toyota; ook dit keer geen onverwachte onkosten.

Bernie (Alkmaar)
21-05-2020

Klantvriendelijke garage. Heldere uitleg. Snelle reparatie.

M. Motta
21-05-2020