Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

449 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Vriendelijk familiebedrijf met heel aardig en professioneel personeel.

Cate O'Donnell
18-04-2019

De contacten verlopen heel plezierig en de service correct en altijd snel en volledig van wat je van een garage verwacht.

Cees Castricum (Limmen)
10-04-2019

De medewerkers zijn behulpzaam en vriendelijk en zeer kundig in hun vak.

Aad Zasburg (Alkmaar)
10-04-2019

Wordt bij Bruijn Blokker zowel door de eigenaar als door de monteur(s) prima geholpen.

Simon de Groot (Egmond aan Zee)
10-04-2019

Goede service zeer klantvriendelijk...en heerlijke koffie.

Dhr. Blokker (Broek op Langedijk)
10-04-2019

De werknemers zijn kundig, vriendelijk, attent en mijn auto is keurig uitgezogen. Ook een belletje gekregen dat mijn auto klaar was. Prima service.

Herman Kaandorp (Heiloo)
10-04-2019

Klantvriendelijk bedrijf, goede service én een lokaal bedrijf.

Teun (Heiloo)
09-04-2019

Een goede betrouwbare garage, vriendelijk personeel met bereidwilligheid om te luisteren. Afspraken worden nagekomen. Netjes schoongemaakte werkplaats.

Dhr. W. van Amerongen (Egmond aan Zee)
09-04-2019

Vlotte service en altijd klaar op de afgesproken tijd.

Tom van Diepen (Heiloo)
14-02-2019

Vriendelijke en service gerichte medewerkers. Klaar terwijl u wacht

Dhr. Van Tol
01-02-2019

Alles goed afgehandeld en brengen en halen correct

Mevr schouten
18-01-2019

Geen poespas goed personeel en snelle service

Ruud Beumer (Wormer)
16-01-2019

Lokale dealer, met persoonlijke aandacht.

Mark Ten Bruggencate
09-01-2019

Deskundig, eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk bedrijf. Werk plaats is schoon en netjes. Toppers!

Anne Dillon (Egmond)
09-01-2019

Deze Toyota dealer (het voltallige team) is zeer klantvriendelijk,betrouwbaar en professioneel. Ben reeds 15 jaar klant en heb in die 15 jaar niet een keer een klacht gehad.

J.Lammeree
04-01-2019

Goede prima ontvangst en goed werk geleverd

J.g.de laat (Heemskerk)
04-01-2019

Bijzonder vriendelijke vakmensen waar service nog hoog in het vaandel staat.

Winfried Geurts (Haarlem)
04-01-2019

Ik ben zeer vriendelijk en voorkomend behandeld en te woord gestaan.

Mw Ansems (Heiloo)
04-01-2019

Ik heb al 65 jaar een personenauto en heb nog nooit zo'n goede garage gehad. Dit bedrijf blijft zelfs achter zijn klant staan wanneer deze een conflict met de importeur heeft over een mankement (dat volgens deze garagist niet mag voorkomen) en dat de importeur onredelijk afhandelt.

Ir. Simon van Steen (Heiloo)
04-01-2019

Prima service en een zeer correcte klant benadering door het voltallige personeel. Een garage waar je volledig op kan vertrouwen!

J.C. Rijnsburger (Limmen)
04-01-2019

Persoonlijke benadering, duidelijk over onderhoud en reparaties, kundig.

R.A. van der Worp (Amsterdam)
04-01-2019

Heel stipte en vriendelijke behandeling en afhandeling van werkzaamheden. Niets dan lof.

Corine en Roel Koster (Heiloo)
04-01-2019

Benadering altijd vriendelijk en persoonlijk, staan altijd voor me klaar. Bij de onderhoudsbeurt onlangs was verzuimd de bandenwissel uit te voeren.Foutje.Ze wisten niet hoe snel dit alsnog te regelen, op een manier die mij het minst tijd en ongemak zou kosten. Ongelofelijk! Met andere garages heb ik geen recente ervaring, maar ik kan me niet voorstellen dat me beter zouden bevallen.

Machteld Kuijt (Heiloo)
04-01-2019

Volgens mij zou een andere lokatie de service nog meer verbeteren

Ton de Jong (ALkmaar)
04-01-2019

Zeer net.

van Opstal (Egmondaanzee)
03-01-2019

Klant vriendelijk goede service en afspraak nakomen

P.A. Kerssens
19-12-2018

Mensen staan altijd direct voor je klaar, zeer vriendelijk en bekwame mensen.

H. Scholten (Heiloo)
19-12-2018

correcte benadering, uitvoering onderhoud zeer goed door vakkundige medewerkers.de koffie kan beter(grapje)leenauto voor als dit nodig is,kortom een goede garage ! toyotawaardig!!

Dhr.J.Heyn (Limmen)
19-12-2018

Service goed reserve wagen staat gratis klaar.

S.van.Bakel (Alkmaar)
14-12-2018

Klantvriendelijk ,gewoon een goede garage.

J Buijs (Westzaan)
14-12-2018

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.