9,3
491 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

491 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zie eerdere toelichting

Elly koekenbier (Bergen)
04-12-2019

Uitstekende service,vriendelijk,komen afspraken na en vakkundig

Bert Schoenmakers (Heiloo)
04-12-2019

Correcte behandeling, prima afhandeling. Geen klachten, alleen lof.

R.Koster (Heiloo)
04-12-2019

Zeer vriendelijk en deskundig personeel!

Annelies Hellingman
04-12-2019

alles wordt gedaan om mij (de klant) tevreden te houden.

Jaap Cornelisse (Duiven Gelderland)
04-12-2019

Denkt mee en komt de afspraken na.

J Buijs (Westzaan)
27-11-2019

Deskundige klantvriendelijke behandeling.

Peter Kaandorp (Heiloo)
19-11-2019

Vriendelijke mensen, die mij altijd goed helpen.

Francine (Wormer)
07-11-2019

Ik ben zeer tevreden over de mensen, de werkplaats, en de service. Al jaren, ook in nood werd ik goed geholpen, ben na verhuizing ook bij Blokker gebleven.

Hennie Spruit (Castricum)
07-11-2019

Betrouwbaar!

Familie Kolder
05-11-2019

Een klantvriendelijke houding gepaard aan hun vakkundigheid.

dhr. ed van wijk (Alkmaar)
05-11-2019

Tevredenheid

Ton
23-10-2019

zeer goede service en behulpzaam

Willem Blokker
18-10-2019

omdat je altijd prettig ontvangen wordt

Harry van Walree (Heiloo)
18-10-2019

Oude liefde roest. Na twee jaar weer mijn auto voor onderhoud bij de Bruijn Blokker garage gebracht. Voor de klantvriendelijkheid en deskundigheid bij de medewerkers.

Ferry Burer (Haarlem)
03-10-2019

Vriendelijk professioneel no nonsense bedrijf.

Dhr. Veltman
03-10-2019

Betrouwbaar. Servicegericht.

Teunis Dost (Heiloo)
26-09-2019

Ik ben zeer tevreden over deze garage.

Dick van 't Boveneind (Heiloo)
26-09-2019

Prima garage al 45 jaar klant.

S jaak vd Sande (Limmen)
26-09-2019

Behulpzaam en vriendelijk.

MF Vijfhuizen (Alkmaar)
23-09-2019

Prima garage vriendelijk personeel en zeer goede service.

Rob Vos
03-09-2019

Zeer tevreden over deze garage. Attent, wat ze beloven komen ze na.

Alyne Dumas (Uitgeest)
03-09-2019

Ik ben zeer tevreden over de Toyota garage De Bruijn Blokker. Ik geef ze een dikke 9 omdat een 10 een utopie zou zijn.Ik vraag nooit van te voren om een prijsopgave omdat ik de garage volledig vertrouw op het uitvoeren van het nodige onderhoud. En de prijs achteraf is mij nog nooit tegen gevallen. Ik hoop er dan ook nog lang een tevreden Toyota klant te mogen blijven.

Winfried Geurts (Haarlem)
07-08-2019

Super vriendelijk personeel, flexibel en goede service

Kim (Akersloot )
31-07-2019

Deze garage beschikt over een geweldig technisch team (bijna geen verloop!) en ik heb alle vertrouwen in hun adviezen. Sales is ook uitstekend in staat om met klant mee te denken en het huisje bij het boompje te laten. Zeg ghet voort, zeg het voort...

diek kinebanian (alkmaar)
31-07-2019

Ze zijn snel, efficient, behulpzaam, en vriendelijk.

Dhr.Kenneth, J,A, Pettit (Egmond aan zee)
17-07-2019

Vanaf de receptie is Toyota -Heiloo een prettig bedrijf: er is altijd tijd voor een gezelligheids-babbel, maar het technische en zakelijke aspect komt altijd perfect aan de orde; altijd vriendelijk en als er iets snel moet gebeuren wordt het ALTIJD snel opgelost.Een perfect bedrijf met vriendelijke en technisch zeer bekwame mensen.

Tijmen Siegman (Heiloo)
17-07-2019

Omdat ik zeer tevreden ben over de afspraken die er gemaakt worden en alles klopt altijd.

H.J.van der schild
17-07-2019

Goede service, gericht op klant!!

H.H.G. Pieters (Bergen nh)
09-07-2019

Goede behandeling ,alles volgens afspraak, Klantvriendelijk

Dennison,R,Loo
04-07-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.