9,3
469 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

469 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Zeer prettige garage waar klantvriendelijkheid en servies voorop staan.

Ruud en Petra Dingerdis (Heiloo)
18-12-2019

Een garage waar de klant het gevoel heeft ook klant te zijn. Kundig en zeer vriendelijk personeel.

Dhr. Slooves (Castricum )
11-12-2019

Prettig binnenkomen en altijd vriendelijke mensen.

Henk Scholten (Heiloo)
11-12-2019

veel vertrouwen

j.a.w/zewald (castricum)
11-12-2019

Goede kwaliteit en zeer klantvriendelijk.

J. Burgers (Alkmaar)
11-12-2019

Het is een topgarage met deskundige en zeer vriendelijke medewerkers. Altijd bereid je te helpen. Een kleinschalig familiebedrijf met oog voor de klant. Er staat op verzoek altijd een leenauto voor je klaar. Meer kun je als klant niet wensen! En dat alles voor een zeer redelijke prijs!

Frans Bouwens (Castricum)
11-12-2019

Goed en betrouwbaar bedrijf. Medewerkers met passie voor het werk en klant. Bij deze laatste beurt stond de teller van de Toyota Prius precies op 100.000 km. Ik vertelde dat de medewerker maar ook dat ik mijn telefoon vergeten was om er een foto van te maken. Bij het wegrijden na onderhoud lag er een geprinte foto in de auto gemaakt door de monteur. Wat attent van deze monteur !!!

Jan Pieter Hartog (Heiloo)
11-12-2019

Goede betrouwbare garages

Wim Lambers
04-12-2019

Zie eerdere toelichting

Elly koekenbier (Bergen)
04-12-2019

Uitstekende service,vriendelijk,komen afspraken na en vakkundig

Bert Schoenmakers (Heiloo)
04-12-2019

Correcte behandeling, prima afhandeling. Geen klachten, alleen lof.

R.Koster (Heiloo)
04-12-2019

Zeer vriendelijk en deskundig personeel!

Annelies Hellingman
04-12-2019

alles wordt gedaan om mij (de klant) tevreden te houden.

Jaap Cornelisse (Duiven Gelderland)
04-12-2019

Denkt mee en komt de afspraken na.

J Buijs (Westzaan)
27-11-2019

Deskundige klantvriendelijke behandeling.

Peter Kaandorp (Heiloo)
19-11-2019

Vriendelijke mensen, die mij altijd goed helpen.

Francine (Wormer)
07-11-2019

Ik ben zeer tevreden over de mensen, de werkplaats, en de service. Al jaren, ook in nood werd ik goed geholpen, ben na verhuizing ook bij Blokker gebleven.

Hennie Spruit (Castricum)
07-11-2019

Betrouwbaar!

Familie Kolder
05-11-2019

Een klantvriendelijke houding gepaard aan hun vakkundigheid.

dhr. ed van wijk (Alkmaar)
05-11-2019

Tevredenheid

Ton
23-10-2019

zeer goede service en behulpzaam

Willem Blokker
18-10-2019

omdat je altijd prettig ontvangen wordt

Harry van Walree (Heiloo)
18-10-2019

Oude liefde roest. Na twee jaar weer mijn auto voor onderhoud bij de Bruijn Blokker garage gebracht. Voor de klantvriendelijkheid en deskundigheid bij de medewerkers.

Ferry Burer (Haarlem)
03-10-2019

Vriendelijk professioneel no nonsense bedrijf.

Dhr. Veltman
03-10-2019

Betrouwbaar. Servicegericht.

Teunis Dost (Heiloo)
26-09-2019

Ik ben zeer tevreden over deze garage.

Dick van 't Boveneind (Heiloo)
26-09-2019

Prima garage al 45 jaar klant.

S jaak vd Sande (Limmen)
26-09-2019

Behulpzaam en vriendelijk.

MF Vijfhuizen (Alkmaar)
23-09-2019

Prima garage vriendelijk personeel en zeer goede service.

Rob Vos
03-09-2019

Zeer tevreden over deze garage. Attent, wat ze beloven komen ze na.

Alyne Dumas (Uitgeest)
03-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.