9,3
491 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

491 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Hele prettige garage. Staan altijd voor je klaar.

A. Kaashoek (Heiloo)
11-05-2020

Zeer tevreden met iedereen daar, goede ervaring altijd breid om te helpen en probleem oplossen als ze er zijn. iedereen is daar heel aardig en behulpzaam.

Salh (Alkmaar)
07-05-2020

Altijd klantvriendelijk en prima service.

Ronald van Ouwel (Heiloo)
29-04-2020

Bij de Bruijn Blokker B.V werkt een deskundig team. Vragen worden serieus beantwoord. De ontvangst is altijd prettig.

Will Sengers (Heiloo)
28-04-2020

Reparatie word prima gedaan, altijd even gebeld als het duurder wordt.Vriendelijke mensen.

Mevr.van Vliet
17-04-2020

Zakelijk en klantvriendelijk.

Dick van te Boveneind (Heiloo)
26-03-2020

Prima garage met zeer goede service.

Harm Tegel (Alkmaar)
26-03-2020

Klantenservice was super goed, uitleg was perfect, alles in overleg gedaan, zeer snelle hulp met een gratis advies en een héérlijk kop koffie. Ook werd ik daarna nog benaderd of alles naar wens is verlopen. "JA, SUPER ". Deze garage heeft mijn volledige vertrouwen. Bedankt voor de snelle hulp en geweldig service.

Angelika Möller (Groningen )
23-03-2020

De staf is altijd bereid om mij (80 jaar) met raad en daad bij te staan. Bij de laatste beurt werd de auto zelfs thuis gebracht omdat het voor mij moeilijk is om (lopend) naar de garage te komen. Ik ben heel dankbaar voor de service die ik krijg als ik ergens problemen mee heb, zoals een bank die niet "plat" wil of een knopje waar ik moeite mee heb. Ik wens het team van De Bruijn Blokker veel succes toe :-)

Mevrouw A.A. de Bruijn-van Thiel Beerghuijs (Heiloo)
19-03-2020

Ik word altijd goed geholpen. Ze proberen tot een betaalbare oplossing te komen als er iets aan de auto mankeert. Ook fijn dat er altijd een gratis leenauto klaarstaat.

Sylvia Ham
19-03-2020

Snelle en prettige service. Garage is laagdrempelig. Eigenaar denkt mee, denkt oplossingsgericht en heeft respect voor de klant. Wat hij zegt, komt hij na. Dat is een verademing.

Jos en Lineke de Goede (Limmen)
13-03-2020

Persoonlijke aandacht en vriendelijk personeel. Uitstekende service, we kunnen altijd terecht als we een probleem hebben, wat overigens niet vaak voorkomt bij onze Toyota,'s. Ik krijg altijd een leenauto mee, ze wachten ook altijd op mij al kom ik soms tegen of na sluitingstijd mijn auto ophalen.

Jorge en Anja (Alkmaar)
05-03-2020

Betrouwbaar, snel en vriendelijk

Tom van Diepen (Heiloo)
12-02-2020

Ik zou de Bruin - Blokker te allen tijden aan mijn vrienden en familie aanprijzen vanwege hun vriendelijkheid, vlotte en correcte service.

Dhr. K.J.A.Pettit (Egmond aan zee)
07-02-2020

als alles gaat zoals afgesproken is je auto in goede handen bij B+B in Heiloo!!

J.Heijn (Limmen)
22-01-2020

Dealer dichtbij. Vriendelijk deskundige behandeling. Na onderhoud is de auto keurig schoongemaakt

Mark Ten Bruggencate (Heiloo)
21-01-2020

Zoals reeds vermeld, dealer is professioneel,klant vriendelijk,komt zeer betrouwbaar over,dit geldt ook voor het personeel dat er werkt.

J.lammeree
15-01-2020

weinig/geen toeschietelijk om factuurproblemen op te lossen. Ben weggegaan na betaling onder protest en kom daar absoluut niet meer terug.

alef starreveld (alkmaar)
08-01-2020

Goede service. Vriendelijke en een goede prijs. Snel geholpen

Mw van Kampen (Heiloo)
08-01-2020

Kundig en vriendelijk bedrijf;goede kwaliteit werk;houden zich aan afspraken;staan klaar bij plotselinge problemen;korte lijnen, direct contact met monteur.

Marina Swier-Schenk (Egmond aan Zee)
08-01-2020

We gaan in het nieuwe jaar zien hoe het gaat als we onze Toyota in onderhoud doen.

Stan leijen (Uitgeest)
02-01-2020

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen. Ook bij mijn verzoek om de bandenspanning te meten wat ik geregeld doe en men dan altijd tijd voor mij vrij maakt.

Mw L.J.M. Ansems (Heiloo)
30-12-2019

Zeer prettige garage waar klantvriendelijkheid en servies voorop staan.

Ruud en Petra Dingerdis (Heiloo)
18-12-2019

Een garage waar de klant het gevoel heeft ook klant te zijn. Kundig en zeer vriendelijk personeel.

Dhr. Slooves (Castricum )
11-12-2019

Prettig binnenkomen en altijd vriendelijke mensen.

Henk Scholten (Heiloo)
11-12-2019

veel vertrouwen

j.a.w/zewald (castricum)
11-12-2019

Goede kwaliteit en zeer klantvriendelijk.

J. Burgers (Alkmaar)
11-12-2019

Het is een topgarage met deskundige en zeer vriendelijke medewerkers. Altijd bereid je te helpen. Een kleinschalig familiebedrijf met oog voor de klant. Er staat op verzoek altijd een leenauto voor je klaar. Meer kun je als klant niet wensen! En dat alles voor een zeer redelijke prijs!

Frans Bouwens (Castricum)
11-12-2019

Goed en betrouwbaar bedrijf. Medewerkers met passie voor het werk en klant. Bij deze laatste beurt stond de teller van de Toyota Prius precies op 100.000 km. Ik vertelde dat de medewerker maar ook dat ik mijn telefoon vergeten was om er een foto van te maken. Bij het wegrijden na onderhoud lag er een geprinte foto in de auto gemaakt door de monteur. Wat attent van deze monteur !!!

Jan Pieter Hartog (Heiloo)
11-12-2019

Goede betrouwbare garages

Wim Lambers
04-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.