9,3
537 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

537 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Altijd goede en snelle service zonder problemen. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een prima garage!

Caroline Oostveen (Heiloo)
11-02-2021

Ik ben al 30 jaar lang tot volle tevredenheid klant bij deze garage.

H.G.I. Helsloot
29-01-2021

Goede service en contact.

J.A. Houtman (Alkmaar)
21-01-2021

Betrouwbaar & uitstekende service.

Dhr H Sportel (Heiloo)
14-01-2021

Klantvriendelijk en deskundig.

Mark Ten Bruggencate (Heiloo )
14-01-2021

Al jaren ben ik zeer tevreden over hun service en kwaliteit van werk.

Adriaan Dorenbos (Heiloo)
04-01-2021

Correcte behandeling, zowel receptie als de monteurs, uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden volgens afspraak, mondelinge kostenopgave en de faktuur zijn gelijkluidend. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Dhr. C.Stammes (Heiloo)
04-01-2021

Prima service en prettige sfeer.

F.tambach (Heiloo)
28-12-2020

Bedankt voor de reparaties aan onze auto. Wij zijn Prima geholpen!

Hans Beentjes (Heiloo)
16-12-2020

Een fijn bedrijf met prima service.

P. Postma
10-12-2020

Prima geholpen met vragen.

Dhr.J. Holsboer (Alkmaar)
10-12-2020

Vriendelijk, adequaat en service gericht.

Elly Koekenbier (Bergen)
03-12-2020

Ik ervaar de firma De Bruijn Blokker als een bedrijf met kennis van zaken en hart voor de clientèle.

Mevrouw A.A. de Bruijn-van Thiel Berghuijs (Heiloo)
03-12-2020

Betrouwbare garage met een goede service en vakkundig personeel.

Ruud Beumer (Wormer)
01-12-2020

Vriendelijkheid, vakmanschap, goede toegankelijkheid. Nooit spijt gehad van de keuze voor deze garage en Toyota.

Luud Baas (Heiloo)
19-11-2020

Denken en doen zeer klantgericht, open, snel en degelijk.

Jan Vijzelaar (Heiloo)
26-10-2020

Je kunt er altijd terecht en wordt adequaat geholpen.

Harm Tegel (Alkmaar)
22-10-2020

Prettige ontvangst en goede service.

Mevr.Groot (Alkmaar)
22-10-2020

De Bruin Blokker is een betrouwbaar bedrijf, dat werkt met vakbekwame, vriendelijke mensen, die in elke situatie met je mee denken.

Tijmen Siegman (Heiloo)
19-10-2020

Werkzaamheden worden correct uitgevoerd en ik heb vertrouwen in de garage.

Ton Lodewijks (Alkmaar)
15-10-2020

Goede service, professionele en vriendelijke mensen, je voelt je echt klant.

M. Goudriaan
15-10-2020

Een relatief kleine garage, maar mede daardoor zeer persoonlijk en zeer betrouwbaar. Al jaren accuraat en snel geholpen.

Rozendal (Alkmaar)
25-09-2020

Je kunt altijd terecht te pas en te onpas. De mensen van het bedrijf zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Dit wordt erg door mij gewaardeerd.

H.J.van der schilden (Egmond aan Zee.)
25-09-2020

Ik ben een tevreden klant! Goede service, vakkundig en vriendelijk personeel.

Mieke Liefting (Heiloo)
07-09-2020

Het is de eerste keer dat ik mijn auto hier heen bracht, voor APK en service plus een reparatie, en dat is redelijk goed bevallen.

Frans Kerssens (Akersloot)
28-08-2020

Mijn volste vertrouwen krijgt deze dealer!!

H.H.G. Pieters
21-08-2020

Altijd zeer goede service. Vriendelijk, eerlijk, correct en snel geholpen. Fantastische garage!

Mevr. C. Vlotman (Alkmaar)
14-08-2020

Goede, snelle, betrouwbare, vriendelijke en bovenal betaalbare service :)

Lisa (Alkmaar)
14-08-2020

Snel en deskundige toelichting. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.

K.J.A.Pettit (Egmond aan zee)
13-08-2020

Prima bedrijf, goede service, persoonlijke aandacht voor de klant, behulpzaam, meedenkend, vervangend vervoer (fiets/auto).

Dhr M.J. Dölle (Alkmaar)
06-08-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.