9,3
505 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

505 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

Prettige en snelle service

Anoniem
13-05-2015

Goede service, realistische reparaties, correcte prognoses, puike invulling van het begrip 'klant'

Hans Tegelaar (Bergen nh)
29-04-2015

Zeer vriendelijk en goede service, je bent hier echt een klant welke het gevoel heeft klant te zijn!

Anoniem
29-04-2015

Prima service, komen afspraken na. No nonsense garage.

Anoniem
09-04-2015

vriendelijk, duidelijk, houdt zich goed aan de afspraken

g erents (Egmond-Binnen)
08-04-2015

Altijd persoonlijke ontvangst en uitstekende service

R. de Ruite (Heemskerk)
01-04-2015

Snelle service, zo nodig overleg. Vriendelijke medewerkers. Geen overbodige werkzaamheden. Kundig.

Anoniem
01-04-2015

De mensen zijn zeer bekwaam,attent en vriendelijk.

Tijmen Siegman (Heiloo)
01-04-2015

Prettige persoonlijke benadering en service gericht. Werkzaamheden vlot en goed uitgevoerd.

J.C. Holsboer (Alkmaar)
25-03-2015

maart 2015,Klant vriendelijke medewerkers, monteurs die meedenken en uitleggen bij vragen. Het zijn deskundige medewerkers en ter zake kundig. Betrouwbaar,leenauto of fiets op verzoek,behulpzaam. Een telefoontje als er tijdens de beurt iets ontdekt wordt. Overleg mogelijk met alle medewerkers. Een telefoontje als de auto klaar is,nog steeds tot tevredenheid.

Anoniem
19-03-2015

Betrouwbaar personeel en een goede sfeer. Verder duidelijke afspraken en een super service!

Rowan Mijnen (Uitgeest)
18-03-2015

Altijd hartelijk en klantgericht, zonder overdreven commerciƫle bijbedoelingen(zoal bij autoplaza waar ze wel dingen op de factuur zetten die niet werden uitgevoerd!!) dat zou je hier nooit overkomen;-)

D konebanian (Alkmaar )
18-03-2015

Een goed betrouwbaar bedrijf met vriendelijke medewerkers, die deskundig zijn. Ze proberen de onkosten voor onderhoud binnen de perken te houden. Reparaties worden altijd vakkundig uitgevoerd. Een leenauto wordt op verzoek verstrekt.

Anoniem
16-03-2015

De service en klantvriendelijkheid zijn super. Aardige monteurs, die bereid zijn uit te leggen wat zij hebben gedaan en hoe zij dat hebben gedaan. Altijd bereid om mee te denken.

Mevr. F.A. Brouwer (Wormer)
11-03-2015

Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en zijn duidelijk over de eventuele noodzakelijke reparatie.s c.q vervangingen van onderdelen. Altijd goed overleg over tijdstip van onderhoudsbeurt e.d.

J.de Hoop (Heiloo)
04-03-2015

deskundig personeel, zijn klantvriendelijk en correct. Wordt met respect behandeld.

Anoniem
02-03-2015

Goede en attente service. Redelijke prijzen.

P. Postma (Heiloo)
25-02-2015

Ze doen alles keurig en goed en op tijd en ze zijn vriendelijk, meer hoeft van mij niet.

a.s.wiebenga (egmond aan zee)
18-02-2015

1. Bij binnenkomst kent men mijn naam, hoewel ik slechts enkele malen per jaar kom. 2. Ik krijg van tevoeren te horen hoe lang het werk aan de auto duurt. 3. De auto wordt netjes naar buiten gebracht, zelfs met de rijrichting wordt rekening gehouden. 4. Ik krijg alle service die ik wens.

Mevrouw A.A.de Bruijn (Heiloo)
11-02-2015

Korrekte behandeling, indien n onderdeel iets minder wordt, niet gelijk vervangen ,mits het geen kwaad kan

jacqueline slee (alkmaar)
04-02-2015

prima garage met goede service

Anoniem
04-02-2015

aardige mensen vlot en nete af werking

A.P.M Ton grooteman (Alkmaar)
28-01-2015

vriendelijke bediening

I, Grenier (Heiloo)
22-01-2015

Trekt niet het vel over je neus. Verder zeer prettig een leenauto mee te krijgen.

Anoniem
15-01-2015

Vriendelijk personeel, snelle service. Prijs is te hoog.

Anoniem
14-01-2015

Proffesioneel, daadkrachtig en eerlijk zijn voor mij de kenmerken die de Bruijn-Blokker het best omschrijven.

E.C. Zwager (Heemskerk)
05-01-2015

We zijn verwend , afspraken en service verlening worden snel en secuur verricht. Niet verder zoeken, en wel zo goed voor onze middenstand.

Jaap Cornelisse (HEILOO )
30-12-2014

Nooit problemen met de afspraak voor een beurt van de auto. Altijd een telefoontje als er tijdens het onderhoud iets speciaals wordt ontdekt, wat evt. kosten met zich meebrengt. Ook de eerste dealer die ik volledig vertrouw.

Anoniem
09-12-2014

Ik ben er zeer tevreden over en kom er altijd met een goed gevoel vandaan.

Dhr.J.g.de Laat (Heemskerk)
02-12-2014

De garage is steeds uiterst behulpzaam, de onderhoudsbeurten of eventuele reparaties zijn steeds tot volle tevredenheid geschied. De service is uitstekend.

C. B. van Beest (Warmenhuizen)
02-12-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.