9,3
505 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

505 beoordelingen - Powered by TNS

Filter

een goede en betrouwbare garage met ter zake kundige medewerkers

G.T. Brouwer (Bergen)
02-12-2014

Zeer goed geschoold personeel en eigenaar (weet waar ze het over hebben). Uitermate behulpzaam.

Dirk Oudshoorn (Heiloo)
02-12-2014

zeer klant vriendelijk , je voelt je eigen er thuis, de mensen zijn gewoon en doen gewoon. Je ziet er niemand met een stropdas omlopen zo als bij vele andere garages.

A.J.H. Oosterwijk (Heiloo)
02-12-2014

Deskundig personeel, klantvriendelijk, servicegericht en tijd voor de klant

R. Beumer (Assendelft)
19-11-2014

vriendelijkheid en degelijkheid

Anoniem
21-10-2014

Vakkundig en vriendelijk

Anoniem
08-10-2014

Aardige mensen die meedenken.

Fam. Op de Weegh (Heiloo)
08-10-2014

Correct vriendelijk meedenken

Jp de boer (Alkmaar)
06-10-2014

Bij Toyota De Bruijn-Blokker werken vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en al het mogelijke doen om de toch al prettige Toyota-ervaring nog prettiger te maken.

Marius Prein (Heiloo)
02-10-2014

De betrokkenheid van deze dealer voor mij als klant en de correcte afhandeling van afspraak en beurten zijn de aanleiding om deze dealer met dit cijfer te beoordelen. Ook de kleinschaligheid van dit bedrijf draagt hier zeker toe bij.

Dhr. J. Rijkhoff (Heiloo)
02-10-2014

Prettige persoonlijke behandeling en deskundig personeel. Goede afspraken, klantvriendelijk.

P.F.de Ruiter (Heiloo)
24-09-2014

Ik voel mij daar als klant echt een Koning, waar kom je dat nog tegen? Bij de Bruijn-Blokker in Heiloo,

J.Smid (Heiloo)
23-09-2014

sinds onze eerste auto in 1972 altijd bij dezelfde dealer gebleven en nog nooit een probleem gehad dat niet direct werd opgelost.

Anoniem
23-09-2014

Prima behandeling en goede service

Plaats. Bruinsma (Egmond aan zee)
19-09-2014

lijkt me duidelijk een 10 staat voor zeer tevreden in zijn totaal

Nathalie Velida (Assendelft)
19-09-2014

Prima sevice

Anoniem
10-09-2014

omdat deze dealer er alles aan zal doen om je autos weer goed en veilig op de weg te krijgen

Anoniem
09-09-2014

Klantvriendelijk, kleinschalig

Anoniem
02-09-2014

De garage is ongunstig gelegen aan een drukke doorgaande weg.Ik heb jaren lang in Veenendaal gewoond en was klant bij garage Van Gent.Die ligging is prettiger.De klantvriendelijkheid ontloopt elkaar niet.

Mevr.Van Ommeren (Castricum)
25-08-2014

correctheid

Dhr. J.R. Kriele (Egmond aan zee)
21-08-2014

zeer kundig en vriendelijk personeel

a.dingerdis (heiloo)
20-08-2014

Betrouwbaar, klantvriendelijk en hulpvaardig

Anoniem
14-08-2014

Klantvriendelijk, behulpzaam en altijd oplossingsgericht.

Jeroen Wijker (Egmond aan Zee)
13-08-2014

Geen klachten

Anoniem
13-08-2014

aan de hand van jarenlange ervaring met garages kom ik tot dit oordeel.

B. Huisman (Zaandijk)
13-08-2014

correct, op tijd, informatief, leenauto

Anoniem
12-08-2014

Zeer klantvriendelijk.

Greet Bos (Zaandijk)
11-08-2014

goede service, klantgericht, ze weten wie je bent, welke auto je rijdt, je bent geen nummer. goede communicatie en zeer vriendelijk personeel.

Anoniem
07-08-2014

aardig en competent

Anoniem
06-08-2014

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Anoniem
05-08-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiƫle cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.