9,3
578 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

578 beoordelingen

Filter

Klantvriendelijk, kleinschalig

Anoniem
02-09-2014

De garage is ongunstig gelegen aan een drukke doorgaande weg.Ik heb jaren lang in Veenendaal gewoond en was klant bij garage Van Gent.Die ligging is prettiger.De klantvriendelijkheid ontloopt elkaar niet.

Mevr.Van Ommeren (Castricum)
25-08-2014

correctheid

Dhr. J.R. Kriele (Egmond aan zee)
21-08-2014

zeer kundig en vriendelijk personeel

a.dingerdis (heiloo)
20-08-2014

Betrouwbaar, klantvriendelijk en hulpvaardig

Anoniem
14-08-2014

Klantvriendelijk, behulpzaam en altijd oplossingsgericht.

Jeroen Wijker (Egmond aan Zee)
13-08-2014

Geen klachten

Anoniem
13-08-2014

aan de hand van jarenlange ervaring met garages kom ik tot dit oordeel.

B. Huisman (Zaandijk)
13-08-2014

correct, op tijd, informatief, leenauto

Anoniem
12-08-2014

Zeer klantvriendelijk.

Greet Bos (Zaandijk)
11-08-2014

goede service, klantgericht, ze weten wie je bent, welke auto je rijdt, je bent geen nummer. goede communicatie en zeer vriendelijk personeel.

Anoniem
07-08-2014

aardig en competent

Anoniem
06-08-2014

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Anoniem
05-08-2014

goede en vriendelijke klantbenadering

Gerard Erents (Egmond-Binnen)
29-07-2014

Kleine organisatie, dicht bij.

Anoniem
24-07-2014

Ben tot op heden tevreden met de gang van zaken.

Anoniem
23-07-2014

Prima service, afrekening op factuur. Afspraken nakomen.

Piet Luijendijk (Limmen)
23-07-2014

Het geeft wel aan dat ik woonachtig in Haarlem speciaal naar Toyota Heiloo ga voor onderhoud van de auto.

F.Burer (Haarlem)
22-07-2014

Afspraken kloppen altijd, onderhoud is goed, de auto heeft mij nog nooit in de steek geladen, start ook bij koud weer altijd meteen (en dat is een eigenschap die ik het meest waardeer in een auto, niet hoe snel het ding kan, dat klopt toch niet in de werkelijkheid). Mijn Toyota Yaris vierde op 14 juni 2014 z'n zevende verjaardag. De enige pech was dat in de afgelopen weken de airco in staking ging. Inmiddels verholpen.

Cornelis de Bruijn (Heiloo)
22-07-2014

Goede service, handelt conform afspraken, keurig gebeld bij vervanging, schappelijk gefactureerd.

Anoniem
22-07-2014

Kwaliteit prima, prijs aan de hoge kant.

Anoniem
17-07-2014

duidelijkheid en goed overleg

Doodeman (ALKMAAR)
17-07-2014

het is een leuk bedrijf. Eerlijke mensen. Er wordt goed geluisterd, Het enige minpuntje is de wachtruimte.

mevr, Breed (Beverwijk)
16-07-2014

Al het personeel is erg vriendelijk.alles wordt prima geregeld.

j.vOOGT mol (sCHAPENWEYDT 13 hEILOO)
16-07-2014

Clientgerichtheid, service en goede kwaliteit.

Anoniem
08-07-2014

vriendelijkheid - goede service - deskundig onderhoud / reparatie.

Gerard Baas (Zaandam)
08-07-2014

Na jarenlang klant te zijn nog steeds geen klachten en altijd hulpvaardig en betrouwbaar

Carla Andeweg (Heiloo)
07-07-2014

Vriendelijk, klantgericht.

Anoniem
26-06-2014

Je wordt hartelijk ontvangen of het nu de leiding is of de technici. En de Toyota wordt uitstekend gerepareerd en rij je met een zeer voldaan gevoel de garage uit!

Ad van de ven (Heiloo)
26-06-2014

Vriendelijke en heldere communicatie. Waarbij onmiddellijk duidelijk is waar je aan toe bent.

Ed van Wijk (Heiloo)
26-06-2014