9,3
578 beoordelingen

Beoordelingen Toyota De Bruijn Blokker

9,3

578 beoordelingen

Filter

Ze doen alles keurig en goed en op tijd en ze zijn vriendelijk, meer hoeft van mij niet.

a.s.wiebenga (egmond aan zee)
18-02-2015

1. Bij binnenkomst kent men mijn naam, hoewel ik slechts enkele malen per jaar kom. 2. Ik krijg van tevoeren te horen hoe lang het werk aan de auto duurt. 3. De auto wordt netjes naar buiten gebracht, zelfs met de rijrichting wordt rekening gehouden. 4. Ik krijg alle service die ik wens.

Mevrouw A.A.de Bruijn (Heiloo)
11-02-2015

Korrekte behandeling, indien n onderdeel iets minder wordt, niet gelijk vervangen ,mits het geen kwaad kan

jacqueline slee (alkmaar)
04-02-2015

prima garage met goede service

Anoniem
04-02-2015

aardige mensen vlot en nete af werking

A.P.M Ton grooteman (Alkmaar)
28-01-2015

vriendelijke bediening

I, Grenier (Heiloo)
22-01-2015

Trekt niet het vel over je neus. Verder zeer prettig een leenauto mee te krijgen.

Anoniem
15-01-2015

Vriendelijk personeel, snelle service. Prijs is te hoog.

Anoniem
14-01-2015

Proffesioneel, daadkrachtig en eerlijk zijn voor mij de kenmerken die de Bruijn-Blokker het best omschrijven.

E.C. Zwager (Heemskerk)
05-01-2015

We zijn verwend , afspraken en service verlening worden snel en secuur verricht. Niet verder zoeken, en wel zo goed voor onze middenstand.

Jaap Cornelisse (HEILOO )
30-12-2014

Nooit problemen met de afspraak voor een beurt van de auto. Altijd een telefoontje als er tijdens het onderhoud iets speciaals wordt ontdekt, wat evt. kosten met zich meebrengt. Ook de eerste dealer die ik volledig vertrouw.

Anoniem
09-12-2014

Ik ben er zeer tevreden over en kom er altijd met een goed gevoel vandaan.

Dhr.J.g.de Laat (Heemskerk)
02-12-2014

De garage is steeds uiterst behulpzaam, de onderhoudsbeurten of eventuele reparaties zijn steeds tot volle tevredenheid geschied. De service is uitstekend.

C. B. van Beest (Warmenhuizen)
02-12-2014

een goede en betrouwbare garage met ter zake kundige medewerkers

G.T. Brouwer (Bergen)
02-12-2014

Zeer goed geschoold personeel en eigenaar (weet waar ze het over hebben). Uitermate behulpzaam.

Dirk Oudshoorn (Heiloo)
02-12-2014

zeer klant vriendelijk , je voelt je eigen er thuis, de mensen zijn gewoon en doen gewoon. Je ziet er niemand met een stropdas omlopen zo als bij vele andere garages.

A.J.H. Oosterwijk (Heiloo)
02-12-2014

Deskundig personeel, klantvriendelijk, servicegericht en tijd voor de klant

R. Beumer (Assendelft)
19-11-2014

vriendelijkheid en degelijkheid

Anoniem
21-10-2014

Vakkundig en vriendelijk

Anoniem
08-10-2014

Aardige mensen die meedenken.

Fam. Op de Weegh (Heiloo)
08-10-2014

Correct vriendelijk meedenken

Jp de boer (Alkmaar)
06-10-2014

Bij Toyota De Bruijn-Blokker werken vriendelijke mensen die altijd voor je klaar staan en al het mogelijke doen om de toch al prettige Toyota-ervaring nog prettiger te maken.

Marius Prein (Heiloo)
02-10-2014

De betrokkenheid van deze dealer voor mij als klant en de correcte afhandeling van afspraak en beurten zijn de aanleiding om deze dealer met dit cijfer te beoordelen. Ook de kleinschaligheid van dit bedrijf draagt hier zeker toe bij.

Dhr. J. Rijkhoff (Heiloo)
02-10-2014

Prettige persoonlijke behandeling en deskundig personeel. Goede afspraken, klantvriendelijk.

P.F.de Ruiter (Heiloo)
24-09-2014

Ik voel mij daar als klant echt een Koning, waar kom je dat nog tegen? Bij de Bruijn-Blokker in Heiloo,

J.Smid (Heiloo)
23-09-2014

sinds onze eerste auto in 1972 altijd bij dezelfde dealer gebleven en nog nooit een probleem gehad dat niet direct werd opgelost.

Anoniem
23-09-2014

Prima behandeling en goede service

Plaats. Bruinsma (Egmond aan zee)
19-09-2014

lijkt me duidelijk een 10 staat voor zeer tevreden in zijn totaal

Nathalie Velida (Assendelft)
19-09-2014

Prima sevice

Anoniem
10-09-2014

omdat deze dealer er alles aan zal doen om je autos weer goed en veilig op de weg te krijgen

Anoniem
09-09-2014